A GLEAM OF
BAYONETS™ Game

Q: Regarding Rule 21.46, “halved ” when
mounted but not charging; does this apply in
the first (or consecutive) round of melee, if
an engaged result was obtained in the first?

A: Yes.

Q: Rule 27.43 shows boxes being marked
first from the shaded side. Is this correct?

A: Yes.

Q: In the Order of Battle, where do the
Union 1st US Sharpshooters and 2nd Ohio
Co. come into play?

A: US independent regiments (like the 1st
US SS and 2nd Ohio Co.) enter play as
shown on the counters. Independent regi-
ments do not have boxes on the OB rosters
(see 21.86).

Q: The OB roster lists Col. Hoffman'’s Bri-
gade as having 19 Strength Points, but the
game contains only 14 SPs (7 Ind, 76 NY, 95
NY, and 56 PA). Which is correct? Have I
been shorted a Union unit?

A: Hoffman's Brigade has 15 SP (count
"em again) and should have 15 boxes on the
OB roster. The BCE limit stays the same.

Q: The OB roster lists the Confederate
Pegram'’s Battery of A.P. Hill's Division as
being able to fire once. Is this once per
game or untll reloaded by Supply Wagon?

A: The Pegram Battery has one shot, then
suffers automatic ammunition depletion.
The battery can be resupplied normally.

ERRATA

1. Hoffman's Brigade (Hooker's Division)
should have 15 boxes, not 19. Hoffman’s
BCE level remains the same.

2. The six Rifle Pit markers were left out
of the counter mix. Blank counters should
be used for the rifle pits.

3. The General Doubleday counter should
be set up in hex B3019, not B3010.

4. The General Lee counter should be set
up in hex A3110, not A3310.

S. The set up hex for the 5th Virginia Cav-

alry is B2411.
6. The set up hex for the 14th North Caro-
lina Infantry is A3831, not B3831.
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